it-security-banner

 

Istraživački centar za odbranu i bezbednost organizuje specijalizovanu obuku u oblasti kompijuterske zaštite i zaštite podataka.

Bezbednost informacija, podataka i baze je postala jedna od najznačajnijih resursa savremenih država, preuzeća pa čak i pojedinca. Ova bezbednost je sve više ugrožena mnogobrojnim vrstama podmuklih napada koji za cilj imaju obaranje sistema, krađu poverljivih podataka, identiteta pojedinaca, nelegalno kontrolisanje transakcija i direktno mogu uništiti reputaciju državnih ustanova,preduzeća ili pojedinca.
Najveći broj zloupotreba dešava se putem socijalnog inženjeringa – društvenih mreža, prijavljivanja na mejling liste, ostavljanja poverljivih podataka na raznim sajtovima.

Da li znate kako da se zaštitite od nedozvoljenog pristupa podacima i izbegnete curenje poverljivih podataka, ali i šta da učinite ako se to ipak dogodi? Kako postupiti prilikom zloupotrebe platnih kartica ili podataka sa USB uređaja?

Da li ste dovoljno zaštitili Wi-fi mrežu? Da li ste zaštitili svoju bazu podataka o kupcima i klijentima, i izbegli rizik krađe koja Vam može naneti veliku materijalnu štetu? Koji od načina i vrsta bekapa koristite?

U specijalnom programu obuke koji smo pripremili za Vas u saradnji sa renomiranim stručnjacima saznajte koje su vrste bezbednosti i zaštite IT sistema, preventivne mere kao i kako da pravilno postupite u incidentima.

CENA KURSA:

3200 din.

Maksimalan broj prijavljenih po grupi je 10.

Prijave slati na mail: office@istrazivackicentarob.com

Назад
8 11 14 9 13 16 15 10 12