ZAVRŠILI STE FAKULTET, TRAŽITE POSAO- STEKNITE ISKUSTVO PREDAVAČA-EDUKATORA

 

Obuci mogu pristupiti zainteresovani sa višom stručnom spremom ili studenti  završnih godina studija (4 god.). POLAZNICI OBUKE KOJI SE BUDU NAJVIŠE ISTAKLI DOBIĆE PRILIKU DA UČESTVUJU NA OBUKAMA KAO EDUKATORI SARADNICI ICOB-a.

Stručna obuka traje tri nedelje, ukupno 25 časova sa polaganjem, 90% rada na obuci je praktična nastava i radionice, dok se klasična predavanja odnose samo na prvi dan obuke i čine svega 10%.

Pored predavača iz ICOBa, polaznici će raditi i sa predavačima sa međunarodnim iskustvom i takođe imaće priliku da posmatraju aktivnu nastavu pred publikom (odnosno pred trećim licima) i na taj način iskusiće različite situacije koje čine edukaciju. Kroz tronedeljni program obuke, polaznici će biti upoznati sa tehnikama predavanja i steći će teorijsko i praktično znanje neophodno za samostalno predavanje.

Polaznici koji uspešno polože ispit dobijaju sertifikat koji je ulazna osnova za dalje bavljenje poslom predavača, a kao što je već navedeno oni koji se istaknu najviše dobiće priliku da rade sa nama.

Cena obuke  sa posebnim popustom iznosi 8500  za studente, polaznike predhodnih kurseva ICOB-a i nezaposlena lica .

Obuka počinje 15.05.2018, prijave su otvorene do 12.05.2018, odnosno do popune mesta. Pošto je u pitanju pretežno praktičan rad, obuka će se odvijati u manjoj grupi tako da je broj mesta ograničen.

Agendu i raspored predavanja kao i dodatne informacije možete dobiti putem maila: [email protected]

Prijava se vrši putem maila: [email protected] ili telefona 063/88-64-733. U prijavi navesti ime i prezime, datum rođenja, obrazovanje i broj telefona.