ZAVRŠILI STE FAKULTET, TRAŽITE POSAO- STEKNITE ISKUSTVO PREDAVAČA-EDUKATORA

 

Zbog planiranih projekata u 2018 godini i povećanog obima posla ICOB organizuje stručnu obuku za predavača(edukatora). Obuci mogu pristupiti zainteresovani sa višom stručnom spremom ili studenti  završnih godina studija (3 i 4 god.). NAJBOLJI POLAZNICI OBUKE DOBIJAJU PRILIKU DA RADE KAO EDUKATORI SARADNICI ICOB-a.

Stručna obuka traje tri nedelje, ukupno 25 časova sa polaganjem, 90% rada na obuci je praktična nastava i radionice, dok se klasična predavanja odnose samo na prvi dan obuke i čine svega 10%.

Pored nastavnika iz ICOBa, polaznici će raditi i sa predavačima sa međunarodnim iskustvom i takođe imaće priliku da posmatraju aktivnu nastavu pred publikom (odnosno pred trećim licima) i na taj način iskusiće različite situacije koje čine edukaciju. Kroz tronedeljni program obuke, polaznici će biti upoznati sa tehnikama predavanja i steći će teorijsko i praktično znanje neophodno za samostalno predavanje.

Polaznici koji uspešno polože ispit dobijaju sertifikat koji je ulazna osnova za dalje bavljenje poslom predavača, a kao što je već navedeno oni koji se istaknu najviše dobiće priliku da rade sa nama.

Cena obuke je  u ovom terminu sa posebnim popustom tako da će oni koji se prijave u ovom terminu umesto 10 000 din platiiti 7900 din, za studente, polaznike predhodnih kurseva ICOB-a i nezaposlena lica odobrava se dodatni popust od 10% na već spuštenu cenu.

Obuka počinje 14.12.2017, prijave su otvorene do 13.12.2017, odnosno do popune mesta. Pošto je u pitanju pretežno praktičan rad, obuka će se odvijati u manjoj grupi tako da je broj mesta ograničen.

Agendu i raspored predavanja kao i dodatne informacije možete dobiti putem maila: obuke@istrazivackicentarob.com

Prijava se vrši putem maila: obuke@istrazivackicentarob.com ili telefona 063/88-64-733. U prijavi navesti ime i prezime, datum rođenja, obrazovanje i broj telefona.