OSNOVI ANALITIKE I BEZBEDNOSNA OBRADA PODATAKA

Ponovo organizujemo naš najtraženiji kurs: Analitika i bezbednosna obrada podataka sa gostujućim predavačem generalom prof.dr. Forcom. Broj mesta je ograničen.

POVEĆAJTE VAŠE KOMPETENCIJE ZA ZAPOSLENJE U SEKTORU BEZBEDNOSTI. Prijavite se na jedinstveni kurs u našoj državi, koji vodi ugledni general i profesor Božidar Forca. Neophodni uslovi za prijavu na obuku su da ste punoletno lice, da radite na poslovima bezbednosti, studirate ili imate interesovanje za bezbednost. Kroz praktičan rad upoznaćete se sa SWOT analizom, procenom rizika i analizom dokumenata. Završni deo obuke je ispit, koji je neophodno položiti kako bi dobili potvrdu o završenoj obuci(sertifikat).

Osnovi analitike kao predmet nisu dovoljno zastupljeni u formalnom obrazovanju u Srbiji, a preko su potrebni za svakoga ko se bavi poslovima bezbednosti i odbrane, a posebno mali broj njih ima fokus na praktičnoj nastavi. Stečena znanja na ovoj obuci su ujedno i preporuka za Vaše buduće poslodavce. Obuku će voditi edukatori Istraživačkog centra za odbranu i bezbednost, kao i gostujući profesor gen.prof.dr. Božidar Forca. Obuka će početi 30.03.2019

Rok za prijavu je do 28.03.2019

Sastoji se iz 5 etapa:

  1. Teorijski deo upoznavanja sa Analitikom,
  2. Praktični deo ,
  3. Obrada podataka – analiza dokumenata,
  4. Predavanje jednog od stručnih eksperata u polju bezbednosti,
  5. Test i podela Sertifikata.

Nakon uspešnog polaganja učesnici će dobiti Sertifikat o položenoj obuci.

Broj mesta je ograničen.

Prijave se vrše na broj- 063/88-64-733

U prijavi navesti- Ime, Prezime, nivo obrazovanja, zanimanje, godište,  kontakt telefon.

ili mail : [email protected]

Obuka iz analitike i bezbednosne obrade podataka

Još jedna uspešno održana obuka iz analitike i bezbednosne obrade podataka. Gostujući predavač ovaj put bio je general Bozidar Forca, koji je pored predavanja sa polaznicima uradio vežbu SWOT analize. Polaznici su imali priliku da se upoznaju i sa prakticnom analizom dokumenata i matricom za procenu rizika. Obuka je odrzana u saradnji sa školom jezika Kontext.