Zbornik autorskih tekstova sa konferencije ,, Čime su nas bombardovali 1999?”

Konferenciju ,, Čime su nas bombardovali 1999?“ organizovali smo 2.decembra 2016. godine u Medija centru ,, Odbrana“. Tom prilikom govorilo je 8 stručnih lica koji međusobno imaju suprostavlјene stavove po pitanju posledica NATO bombardovanja SRJ 1999. godine i uticaja osiromašenog uranijuma na zdravlјe lјudi.

Na konferenciji su govorili: dr. Dalibor Kekić (Kriminalističko-policijska akademija), dr. Ilija Plećaš (savetnik instituta ,,Vinča“), viši naučni saradnik Mirjana Anđelković Lukić, prof. dr Zoran Radovanović, general u penziji Slobodan Petković, prof dr. Slobodan Čikarić, primarijus dr. Radomir Kovačević i prof.dr. Danica Grujičić.

Kako smo tada istakli, radili smo na zborniku autorskih tekstova učesnika konferencije. Pozvali smo predavače da napišu autorske tekstove na temu na koju su govorili na samoj konferenciji. Većina predavača se odazvala pozivu i sada je pred vama zbornik autorskih radova sa konferencije, za sada u elektronskom izdanju. Radovi su preneti u zbornik u onom obliku u kom su ih autori dostavili.

Ovaj zbornik autorskih tekstova zaštićen je zakonom o autorskom i srodnim pravima i zaveden je pod ISBN broj:978-86-920817-0-5 u Narodnoj biblioteci Srbije i u registaru centralne baze u Londonu.

Kako je konferencija nastala na volonterskim osnovama kao i ovaj zbornik, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane sponzore da nam se jave kako bismo uspeli da građanima Srbije omogućimo i štampano izdanje ovog zbornika

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab