Praktična obuka za pisanje projekata i sprovođenje projektnog ciklusa

BIRAMO NAJBOLJI PROJEKAT! NE DOZVOLI DA TVOJA IDEJA PROPADNE, PRIJAVI SE NA OBUKU, REALIZUJ SVOJU IDEJU I STEKNI SERTIFIKAT IZ PROJEKTNOG MENADŽMENTA! Praktična obuka za pisanje projekata i sprovođenje projektnog ciklusa. Da li ste nekada bili u situaciji da napišete i sprovedete neki projekat? Da li ste iskoristili tu priliku i uspešno sproveli svoju ideju u delo ili možda to niste umeli jer niste imali prilike da naučite kako se to radi?

Istraživački centar za odbranu i bezbednost vam nudi mogućnost da naučite sve o pisanju projekata i sprovođenju projektnog ciklusa kroz sedmodnevnu stručnu obuku. Obuka obuhvata sve što treba da znate od pisanja projekta do pisanja finalnog izveštaja o realizaciji projekta. Počinjemo sa uvodom u projektni menadžment sa osnovnim principima pisanja projekata i obaveznim elementima projekta. Nastavljamo kroz projektne faze i načine realizacije samog projekta do finalnog zatvaranja projektnog ciklusa i njegove evaluacije.
TEME: Šta je projekat? Kako da dođemo do projektne ideje? Kako da pretvorim svoju ideju u projekat? Kako da uskladim projektni ciklus sa realnim potrebama? Kako da pronađem finansije za moj projekat? Šta moram da znam o projektnoj dokumentaciji, donorima i projektnim pozivima? Predavači na obuci su ljudi sa dugogodišnjim iskustvom u pisanju i realizaciji projekata u različitim društvenim sferama i oni će pratiti vaš rad kroz celokupnu obuku, na kraju obuke najbolji polaznici, koje odaberu predavači će dobiti priliku da sarađuju sa ICOB-om na svojoj projektnoj ideji.
Prijave i dodatne informacije možete dobiti na: obuke@istrazivackicentarob.com Tel: 063/88-64-733
Cena od 9800 din, važi za rane prijave.
Broj polaznika je ograničen.Prijave su otvorene do popune grupe