Zaštita i bezbednost informacija april

DA LI VAS ZANIMA POSAO MENADŽERA BEZBEDNOSTI INFORMACIJA?

Završite jedinstvenu obuku iz oblasti bezbednosti informacija i povećajte svoje šanse za pronalazak ili promenu posla.
Svaka respektabilna kompanija kao i državna institucija mora da štiti podatke svojih klijenata i građana. Informacije su postale najvredniji resurs koji poseduju pojedinci, firme, države te se bez adekvatnog menadzmenta bezbednosti informacija ne može adekvatno poslovati. Neophodno je da u okviru poslovanja postoji odgovorno lice koje je zaduženo za bezbedno poslovanje a pre svega za zaštitu podataka, ova lica se danas nazivaju menadžeri bezbednosti informacija.
Njihov posao je da osiguraju da podaci kako klijenata tako i same organizacije u kojoj rade budu zaštićeni. Pravila ovakve zaštite propisuje ISO standard 27001, po kojem smo fomirali trodnevnu stručnu obuku. Polaznici koji uspešno završe obuku dobijaju sertifikat. Materijali za nastavu i učenje su obezbeđeni.
Obuka je podeljena na teorijski deo koji se odnosi na upoznavanje sa pomenutim standardom i zakonskom regulativom u ovoj oblasti i na praktični deo koji se tiče vežbi konkretnih koraka i procedura zaštite poslovanja. Obuka traje tri dana u popodnevnim časovima, prijave su otvorene do popune mesta najkasnije do 18.04.2019. U prijavi je neophodno navesti: Ime i prezime, datum rođenja, broj telefona i zanimanje. Dodatne informacije kao i prijave, se vrše putem maila: obuke@istrazivackicentarob.com i telefona 063/88-64-733 ** Cena od 4800 dina važi samo u ovom terminu. **